Tepsis csirkecomb vele sült paradicsommal és újkrumplival: együtt pirul a hús és a köret
Nincs finomabb annál, mint amikor a hússal együtt sül a köret: a csirkecomb újkrumplival és paradicsommal együtt sütve is fenséges.
Összesen 109 találat.
Nincs finomabb annál, mint amikor a hússal együtt sül a köret: a csirkecomb újkrumplival és paradicsommal együtt sütve is fenséges.
A csirkecombokhoz remekül megy a fűszeres, citromos páclé. Legjobb, ha sütés előtt néhány órával bekened vele, és hagyod, hogy az ízek átjárják a húst.
Ne csak rizst vagy krumplit kínálj a sült csirkecombhoz: az aszalt gyümölcsös kuszkusz hamar elkészíthető, különleges köret húsok mellé.
A mézes-mustáros csirkecombbal alig van munka, az édes és csípős ízek kavalkádja pedig alig egy óra alatt összeérik a sütőben.
A jellegzetesen ánizsos ízű édeskömény egészen különleges zamatot ad a sült csirkének. Mint a legtöbb húsételnek, ennek is jót tesz, ha sütés előtt fehérborral locsolgatod.
Nemcsak finomabb a sült csirkecomb, ha hagymával és krumplival készíted egy tepsiben, de mosogatni is kevesebbet kell majd utána.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
Ínycsiklandó ételt varázsolhatsz a csirkecombból, ha zöldségekkel együtt sütöd ropogósra. A bor különleges ízt ad neki.
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!
Az illatos fűszerekben pácolt csirkecomb sült répával ínycsiklandó vacsoraétel lehet akár bármelyik hétköznapon is.
A csirkecomb szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul kétféle krumplit is süthetsz vele, így azok átveszik a fűszerek csodás ízét.
A csirkecombhoz kiválóan illik a vele sült gomba. Különösen ízletes lesz a fogás, ha a húst illatos, fűszeres pácban érleled.
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
Ha szereted a húst gyümölccsel sütve, feltétlenül próbáld ki az ízletes, ropogós csirkecombot birsalmával is!
Ennél kényelmesebb nem is lehet az ebédkészítés, csak rakj mindent a sütőbe! A zöldségek is finom fűszeresek lesznek.
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
A puha, narancsos csirkecomb rozmaringgal tökéletes fogás lehet az ünnepekre. Ha így készíted, nem szárad ki a hús.
Ha szereted együtt az édeset és a sósat, a húst és a gyümölcsöt, akkor ne hagyd ki a körtével sült csirkét se!
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
Ha paradicsomos-cukkinis csirkecomb lesz az ebéd, nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
Viszonylag olcsó alapanyagokból, kevés munkával is készíthetsz igazán finomat! A ragadós, fűszeres csirkecomb pont ilyen.
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.
Az ízekben gazdag, sütőtökkel sült csirkecomb ideális ebéd hétvégére, így nem kell egy egész délelőttöt a konyhában töltened.
Ha a fűszeres, zöldségágyon sült csirkecombot választod főfogásnak, nem kell sokáig a tepsi mellett ácsorognod.
Rántva, töltve, grillezve: a csirkét rengeteg módon elkészítheted. Könnyű ételeket mutatunk, és mindegyikkel nagy sikerre számíthatsz.
A mézes-chilis, sült csirkecomb ízletes, és könnyedén elkészítheted.